Rodgers siktar på att göra klart med 1-2 spelare den här veckan
Det blir spännande att se vad Rodgers hämtar in före helgen.

Rodgers siktar på att göra klart med 1-2 spelare den här veckan

På dagens presskonferens förklarade Brendan Rodgers att klubben inte har så mycket pengar som många verkar tro och att det det här transferfönstret handlar om mindre justeringar av truppen, men Liverpoolmanagern sade samtidigt att han hoppas att slutföra 1-2 värvningar redan den här veckan.

Brendan Rodgers dök tillsammans med Lucas Leiva i dag upp på presskonferens för att promota Liverpools försäsongsturné i USA där första matchen spelas den 21 juli, men Liverpoolmanager fick inte helt oväntat en del frågor om spelarövergångar.

"Det kommer inte att handla om många spelare. Jag har förhört mig om 3-4 stycken och det är också det antal som vi hoppas hämta in. Jag hoppas att få in en ny spelare den här veckan, kanske till och med två.

Väldigt få av de spelare som vi har sammanlänkats med har varit faktiska transfermål. Det finns två anledningar till att vi inte kan hämta in så många spelare.För det första har klubben inte på långa vägar så mycket pengar som folk verkar tro. För det andra har vi redan en bra trupp, så det kommer endast att vara tal om små justeringar.
"

När Rodgers och spelarna reser till USA för att finslipa formen är det klart att managern vill ha så mycket som möjligt av den slutgiltiga truppen på plats, men dessutom är det inte lika bekvämt att föra övergångssamtal och diskutera detaljer med spelare på andra sidan Atlanten. Det är därför förståeligt om Rodgers vill få avslutat åtminstone ett par av värvningarna under den här och nästa vecka även om transferfönstret inte stänger förrän den 31 augusti.

Mattias Hernermattias.herner@liverpoolsweden.se@liverpoolsweden2012-07-09 15:10:00
Author

Fler artiklar om Liverpool