VILLASWEDEN PODCAST

Det utlovades att en nyhet skulle presenteras strax innan ligapremiären. Det blev dessvärre ingen ny spelare in på Deadline Day att presentera. Men det är med stor glädje som hemsidan kan presentera pilotavsnittet av VillaSwedens Podcast!

Tanken med en podcast är att prova ett nytt koncept vad gäller att framföra åsikter, tankar och uppsnack inför säsongen. Ett fantastiskt roligt projekt där jag, Oskar Laurell, tillsammans med Villasupportrarna Nicklas Jansson och Sebastian Edvardsson pratade om Aston Villa i lite över en timme. Avsnittet är nu publicerat på Soundcloud, som är en hemsida där människor kan publicera sina podcast och sin annan musik. Internetlänken finner ni lite längre ned i texten.

Podcasten går i sin helhet igenom följande;

- Våra två gäster, Nicklas & Sebastian presenterar, analyserar och diskuterar lagdel för lagdel. Hur viktig är Tom Heaton för Aston Villa? Håller verkligen försvarslinjen för Premier League? Och kan Aston Villa fortsätta vara ett hot framåt trots att  det är tunt på anfallssidan? 

- MVVP! Vem är Nicklas & Sebastians Most Valuable Villa Player? 

- Startelvan mot Tottenham Hotspurs på lördag! Vilken startelva väljer Nicklas & Sebastian att ställa upp med på lördag? 

Vi är otroligt tacksamma för varje lyssnare. Men det är också uppskattat med återkoppling & feedback, som man antingen kan ge i kommentarsfältet här nedan, kommentera & retweeta på Twitter eller kommentera på Facebook. Det ger en bild av om ni anser att det är intressant att släppa ett avsnitt till i framtiden, samt vad ni anser kan bli bättre. 

Klicka på länken, sedan är det bara att trycka på Play och lyssna. 

https://soundcloud.com/user-571529478/villasweden-podcast-s1-ep1

Musiken som spelas i podcasten; 
The Villa Decree, "Aston Villa Thats Who".


 

Oskar Laurell 2019-08-09 06:28:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Manchester United väntar på Villa Park
Matchrapport Ipswich - Aston Villa