Medhjälpare sökes!

Min tid räcker inte till, därför söker jag hjälp.

Som ni säkert noterat har artikelflödet minskat kraftigt från min sida, detta beror inte på att Como sladdar i tabellen och att jag tappat suget. Jag är inne på min sista av termin som student och har precis börjat arbeta med en forsknings rapport som omfattar 10 poäng, alla som läst någon gång på högskole nivå vet att detta kräver mycket tid. Därför söker jag nu en medarbetare till Como sidan, är du intresserad? Kraven på dig är citerade från Italien redaktionens skribent efterlysning.

” Som skribent på SvenskaFans förväntar vi att Du behärskar det svenska språket på ett bra sätt och att du har ett gediget fotbollsintresse. Det centrala kretsar kring att varje vecka skriva en införrapport samt matchrapport efter varje hemmamatch. Men givetvis är det även fritt fram att krydda med nyheter, krönikor och andra intressanta saker. Har du egna idéer till inslag på sidan så välkomnar vi dem mer än gärna.

Vi vill gärna att du in din ansökan anger ditt namn, din ålder, och bostadsort. Vi vill även veta om Du har tillgång till Italiensk fotboll på TV varje vecka.”

Känner du dig träffad av denna beskrivning och dessutom lever upp till mitt enda krav om att ha Como som favorit lag vill jag att du hör av dig till mig, comosverige@hotmail.com når du mig på. Mitt enda krav är som sagt att du har Como som favorit lag (extra guldstjärna i kanten om du tycker illa om Livorno), vi delar sedan upp sysslorna. Redan nu kan jag väl säga att Como verkar vara på väg ner i serie B, det betyder dock inte att mitt intresse för dem avtar. Jag kommer att fortsätta med denna sida även när Como inte ligger i serie A, så du bör ha samma ambitioner som mig.

comosverige@hotmail.com


Jonas Ivarsson2003-03-05 10:00:00

Fler artiklar om Como

Kungarna av Comosjön