"De Rossi? Den vita röken kommer idag"
Pjanic vågar inte ens tänka på en framtid utan De Rossi

"De Rossi? Den vita röken kommer idag"

Till skillnad från igår råder det optimism i Rom angående De Rossis framtid i Roma.

Claudio Pasqualin, advokat och mercatoexpert uttalade sig imorse om att De Rossi kommer stanna i Rom och att det mycket väl kunde bli klart redan idag. Sergio Berti, De Rossis representant ska idag träffa Baldini och möjligen kan/bör mötet leda någonstans, enligt Pasqualin. Sergio Berti är just den som fått skit i media för att allt inte redan är klart. Det ryktas till och med att han jobbar med Mancini i City. Sen är det ju självklart att Agent Berti skulle tjäna betydligt mer pengar själv på att sälja De Rossi till City där han skulle få ett existensminimum på 9 miljoner euro per säsong, vilket även gjort det lätt för folk att kasta skit på honom i frågan.

Det är Berti som försöker locka De Rossi både till England och Spanien, men enligt Pasqualin kommer känslorna ta över i denna fråga.
Samtidigt som detta uttalande kom gick Pjanic ut och sa att det skulle innebära en förödelse om De Rossi skulle sticka ifrån Roma, och han ville inte ens tänka på hur det skulle kunna se ut utan De Rossi di Ostia i laget. 

Ett tredje dagsfärskt uttalande angående detta kontrakt är det från Mancini, som säger att han inte vet om De Rossi kommer att stanna i Roma eller inte. Han menar att det skulle vara mycket svårt för De Rossi att lämna Roma, med tanke på den status han har, och det roligaste av allt "det är laget från hans stad". Sagt av en f.d. laziale. 
Och det känns lite som att när Mancini kommer med ett sådant uttalande, då har han fått kalla handen av De Rossi. Visst, det är ju en önsketanke, men Roberto Mancini känns alldeles för självsäker för att säga så här utan att det skulle ligga något bakom.

Giacomo Losi och andra f.d. capitani della Roma har även de gått ut i media och uppmanat De Rossi att stanna i Roma, och där kan vi snacka tunga uttalande. 
Av dagens rapporter att döma så är det bara den absolut senaste som är negativ för romanisti i De Rossi-frågan. Laget tränar just nu, men De Rossi tränar inte med laget utan kör lavoro differnziato ihop med den flyktande David Pizarro

Allt är bara spekulationer så klart, och bara Gud vet var De Rossi kommer att spela de närmaste åren. Jag tror helt ärligt talat inte De Rossi vet det själv. För då hade det redan varit klart, men till skillnad från igår, då De Rossi kändes klar för City,  kan man återigen andas optimisim och imorgon kommer James Palotta till huvudstaden. Och det är inte för att checka in Città del Vaticano. 

DAJE UN PO!!!!!!

Jacob Gustafsson2012-01-05 14:43:00
Author

Fler artiklar om Roma