Seattle - Winnipeg
2 - 3

Seattle Kraken föll mot Winnipeg Jets
Martin Jones stod för ännu en bra insats där han räddade 27 av 30 skott.

Seattle Kraken förlorade i förlängningen mot Winnipeg Jets när Mark Scheifele gjorde två mål för gästerna.

Seattle Kraken utökade i natt deras förlustsvit när de förlorade i förlängningen mot Winnipeg Jets. Efter fem raka vinster har Seattle Kraken nu två raka förluster.

Det här var första gången de här två lagen möttes i år och under förra säsongen vann Winnipeg alla matcherna.
En positiv nyhet som kom igår kväll, svensk tid, var att Philipp Grubauer tränade med laget igen efter sin skada. Det finns fortfarande ingen prognos när han är?? tillbaka i spel men det går i rätt riktning nu när han tränar med laget.

Sju minuter in i den första perioden fick Seattle Kraken ett powerplay där Jordan Eberle kunde göra matchens första mål. André Burakovsky passade över pucken till Vince Dunn som kunde göra en one-timer mot målet och då kunde Jordan Eberle peta in den. Burakovskys assist blev hans tionde för säsongen.

I den andra perioden var det bara gästerna som gjorde mål när Mark Scheifele gjorde sitt första mål för kvällen.

I mitten av den tredje perioden kunde Seattle ta ledningen igen genom Brandon Tanev när han gjorde sitt fjärde mål för säsongen. Med tre sekunder kvar av matchen kvitterade Winnipeg genom Blake Wheeler och efter bara 54 sekunder i förlängningen kunde kanadensarna ta med sig det extra poänget när Mark Scheifele gjorde sitt andra för kvällen.

Seattle Kraken fortsätter deras hemmafördel natten till fredag när New York Rangers är på besök. Nedsläpp är strax efter 07:00.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-11-14 07:18:00