TV: Alla mål från nattens NHL

Rasmus Andersson spelade en huvudroll i Calgary Flames 4-1 seger mot Edmonton Oilers när han gjorde ett mål och assisterade till två.

Förra säsongen gick Edmonton Oilers hela vägen till Stanley Cup-final, men väl där förlorade de den sjunde avgörande matchen mot Florida Panthers med 2-1. Inför den här säsongen har de varit tippade som favoriter att gå hela vägen, men har fått en tuff start med tre raka förluster. Mattias Ekholm i Edmonton assisterade till lagets ledningsmål innan Rasmus Andersson i Flames kvitterade och sedermera assisterade han även till Calgarys 2- och 3-1 mål.

2022-23 säsongs vinnare Vegas Golden Knights besegrade ett svagt Anaheim Ducks med 3-1 hemma i T-Mobile Arena. Dallas Stars som är ett annat topptippat lag avgjorde sitt möte mot Seattle Kraken när de gjorde två mål inom loppet av 13 sekunder som blev matchens två enda mål. Nattens sista match spelades mellan Winnipeg Jets och Minnesota Wild där det krävdes förlängning för att få fram en vinnare där Kyle Connor avgjorde i Powerplay för hemmalaget. 

Nedan kan du se samtliga mål från nattens matcher.

SVENSKAFANS.COM2024-10-14 16:17:37

Fler artiklar om NHL