Lagbanner

Roque Santa Cruz skadad

Paraguays stjärna Roque Santa Cruz är skadad men det ska enligt Paraguays läkare inte vara någon större fara med Santa Cruz och säger att läkarundersökningen är en rutinkontroll.

Santa Cruz är återigen skadad. Enligt läkaren Osvaldo Pangrazio har Santa Cruz ett inflammerat ligament i höger knä. Santa Cruz som enligt Pangrazio har genomgått en behandling av sitt knä ända sen han blev skadad i oktober förra året. Läkarundersökningen på måndag är enligt Paraguays läkare en rutinkontroll för att se att allt är bra med Santa Cruz och någon större fara bör det inte vara.

Det paraguayanska laget befinner sig i Flachau, Österrike och förutom Santa Cruz är även Julio Cesar Careces borta för tillfället på grund av en muskelskada men kommer att återhämta sig. Nelson Haedo vilar efter att ha dragit ut en tand men annars finns det inga andra rapporter om skadade spelare.

Under träningen prövade förbundskaptenen Aníbal Ruiz det förväntade laget mot Norge den 24: e maj. I det första laget fanns bland annat Carlos Gamarra, Edgar Barreto, Roberto Acuña, Carlos Humberto Paredes och José Cardozo och i det andra laget fanns bland annat da Silva och Nelson Cuevas. Enligt paraguayansk media kommer spelarna från det första laget defenitivt att finnas med i matchen mot Norge.

Källa: ABC Digital Asunción, La Nación

Xavier Ladu2006-05-21 18:16:00
Author

Fler artiklar om Paraguay