Lagbanner

Chilavert kritiserar Ruiz

En av de största profilerna genom tiderna inom paraguayansk fotboll, José-Luis Chilavert tror inte på sitt lag i VM. "Paraguay kommer att förlora på lördag" tror han.

José-Luis Chilavert var under sin karriär känd som en skicklig målvakt, en bra frisparksskytt men framförallt var han kontroversiell. Och han fortsätter att skapa rubriker. Nu senast kritiserar han Paraguays förbundskapten Anibal Ruiz för att vara för dålig som förbundskapten och sättet han förberett laget inför VM. 

Paraguay kommer att förlora mot England på lördag för att man har förberett sig på ett alldeles för dåligt sätt. Spelarna hade semester till den 19 maj” vilket han tycker är alldeles för lång tid. Chilavert är också kritisk till att man har tagit ut Carlos Gamarra, Roberto Acuña och José Cardozo som alla tre är 35 år. Han menar att alla tre har gjort sitt i landslaget.

Ordförande för Paraguays fotbollsförbund Oscar Harrison kritiseras också för att han enligt Chilavert försöker ta åt sig äran för Paraguays deltagande i tre raka VM-slutspel när det var spelarna som bidrog till att laget kvalat in till VM-slutspelen.

Mer lär vi höra från Chilavert då han ska vara expertkommentator till en tv-kanal i Paraguay under Fotbolls-VM.

Källa: marca.es

Xavier Ladu2006-06-09 11:05:00
Author

Fler artiklar om Paraguay