Lagbanner
Comentarios de Paraguay
Gamarra: "Nu får vi blicka framåt och låta de yngre ta över landslaget”

Comentarios de Paraguay

Besvikelsen är stor i Paraguay efter förlusten och att man missar vidare spel i VM. Matchen mot Trnindad & Tobago lovar lagkapten Gamarra att man ska vinna.

Gamarra: ”Vi förlorade en match som vi höll på att kontrollera men de gör mål på ett misstag. Vi var inte tillräckligt kreativa. Nu får vi blicka framåt och låta de yngre ta över landslaget” Gamarra lovar media att man ska vinna mot Trinidad & Tobago för att åka hem med lite heder i behåll.

Roque Santa Cruz säger att han blev förvånad över att ha blivit utbytt men respekterar tränarens beslut. ”Jag önskar att jag hade fått spel mera” säger Santa Cruz om bytet. ”Just nu är det svårt att hitta orsakerna till att vi förlorade. Paraguay spelade inte alls dåligt mot England och Sverige, vi saknade självförtroende inom oss, att komma hit och göra det vi trodde vi skulle göra”. Om skadan berättar Santa Cruz att det har inneburit mycket jobb, sömnlösa nätter och räddsla för att spela men säger att i matchen mot Sverige hade han inga problem alls med knäet.

Paraguays sportminister Federico Frutos beklagar förlusten och säger att det är extra synd om fansen trodde att laget skulle gå vidare från gruppen. Ministern säger också att det är fel tillfälle att kritisera och analysera vad som gått fel, men att det hjälper för framtida evemang.

Xavier Ladu2006-06-16 11:37:00
Author

Fler artiklar om Paraguay