Stark upphämtning förhindrade ny förlust
Lucas Barrios har inlett bra i Paraguays landslag.

0-2-underläge vändes till 2-2 mot Elfenbenskusten efter paraguayanska mål av Lucas Barrios samt Aureliano Torres, och Paraguay slapp således ett nytt debacle efter torsk mot Irland senast.

Efter en mållös första halvlek hände det saker i dagens träningsmatch mellan Paraguay och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten.

Elfenbenskusten tog ledningen med 1-0 i den 54:e matchminuten efter en frispark från Didier Drogba som via en touch i försvarsmuren ställde Paraguay-målvakten Justo Villar.

Villar fick släppa ännu en boll förbi sig sedan Sol Bamba, till vardags i skotska Hibernian, dubblat Elfenbenskustens ledning tjugo minuter senare.

Paraguay svarade däremot snabbt och endast en minut efter 2-0-målet reducerade inhoppande Lucas Barrios sedan han tagit ner ett inlägg på bröstet och volleyskjutit in bollen i nät på ett tjusigt sätt. Barrios har nu gjort två mål på två framträdanden i det paraguayanska landslaget.

Försvararen Aureliano Torres såg sedan i den 89:e minuten till att krossa Sven-Göran Erikssons drömmar om en vinst i debuten som tränare för Elfenbenskusten genom att kvittera till 2-2. Målet var likt Drogbas då Torres frispark tog i muren innan den letade sig in i nätmaskorna.

Gerardo Martino fortsätter sitt roterande i den paraguayanska laguppställningen och har efter dagens test endast onsdagens match mot Grekland kvar att se över vad hans grabbar går för innan VM kickar igång.