Port Vale Scandinavian Supporters Club
Port Vales hemmaplan Vale Park.

Port Vale Scandinavian Supporters Club

Port Vale Scandinavian Supporters Club finns nu på Facebook. Är du en Port Vale fans så gå in på Facebook och sök efter denna grupp där och gå med. Här kan vi Port Vale fans i Skandinavien hålla kontakt med varandra och dela med oss av nyheter kring vårt älskade lag. Denna säsong finns det ju också en svensk spelare, Christopher Mbamba, i Port Vale !

I samband med att vi såg matchen Wolwes-Wigan 2011 så träffade vi en norrman som har Port Vale som sin favoritklubb. Vi pratade därför om det inte vore kul att föröka hålla kontakt mellan oss Vale-fans i Skandinavien för att kanske göra gemensamma resor till England. Sagt och gjort så skapade redaktionen ovanstående grupp på Facebook där alla Vale-fans i Skandinavien kan gå med genom ett enda litet klick. Vi är idag drygt 50 personer som är med i gruppen.

Det fanns en gång i tiden en norsk supporterklubb med drygt 30 medlemmar och en egen fanzine. Den dog så sakta ut, men nu gör vi ett nytt försök att skapa en grupp för oss alla Vale-fans. Det är ju betydligt lättare idag att hålla kontakt med varandra genom internet och så.

Välkommen du också !

Klicka på

https://www.facebook.com/groups/319781294704112/

Tomas Silfver2016-08-14 20:00:00
Author

Fler artiklar om Port Vale