Sex och Jävligt offside: Var ska du sova inatt, Behrang?

Sex och Jävligt offside: Var ska du sova inatt, Behrang?

Malmö FF befinner sig på träningsläger i spanskt solsken. Vi andra får hålla tillgodo med en ny lista.

Behrang Safari (NY)
En skulle kunna få för sig att Behrang skulle komma att förändras inför 2020. Att han skulle påverkas av att vara ännu ett år närmre slutet på sin egen karriär. Kanske var det dags för honom att tona ner sin älskvärda clownighet under beslutsprocessen gällande vem som skall bli Malmö FF:s näste lagkapten och istället låta fokus hamna på hans hedervärda barnboksprojekt. Nåja, instastoryn från första dagen i Marbella (som på samma gång både ökade och dämpade saknaden av Markus Rosenberg) sopade undan alla tvivel och frågetecken.  
 

Adi Nalic (NY)
Två mål på en halvlek i årspremiären, dessutom mot den värste rivalen genom tiderna. 2020 har börjat okej för den blekingefödde talangen. Välkommen hem och tillbaka, Adi! 


 

MFF Dam (NY)
0-7 mot ett åtminstone hyfsat allsvenskt motstånd. Inget kul resultat, men intresset för matchen… Det är en början, och bara en början! 



 

Daniel Bäckström (NY)
En överraskning för många och en nyhet som renderade en hel del googlande... Men, alla oväntade värvningar som prisas av Brentfords starke man Andreas Georgsson förtjänar automatiskt en plats på listan. Välkommen till Malmöbänken, Daniel! 


 

Wolfsburg nicht Hause? Weg? Auswerts? (NY)
Skoltyskan imponerar inte, men vad gör det? Buss efter buss fylls. Hotellen fullbokas ett efter ett. Andra lag pratar om försäsong. Hmpf, snarare högsäsong om du frågar en himmelsblå.  


 

Jon Dahl Tomasson (3) 
7-0 mot ett IFK Malmö med två olika elvor på plan säger inte allt, kanske inte ens något. Men hursomhelst, inte känns det tråkigt inför 2020? Snarare spännande, lovande och för all del fortsatt hyggeligt med en 42-årig dansk legendar vid sidlinjen.

 

Alla sportintresserade världen över har sina hjältar och superstjärnor att se upp till, glädjas åt och låta sig inspireras av. Dessa ikoner som på grund av sina enorma prestationer utropas till eviga och odödliga. Chocken blir enorm när verkligheten inte håller med. Vila i frid, Kobe Bryant.        

John Börén2020-01-29 12:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?