2022-02-28 04:00

San José - Seattle
3 - 1

Förlust mot San José Sharks
Calle Järnkrok trodde att han gav Seattle ledningen i början av den andra perioden men målet blev senare bortdömd på grund av målvaktsinterference.

Seattle Kraken förlorade första matchen i San José. Förlusten blev deras sjunde raka förlust.

Seattle Kraken var för första gången på besök i San José. Efter två första NHL-mål i San José förlorade Seattle 1-3.

Det tog nästan hela första perioden innan första målet i matchen kom. San José Sharks öppnade målprotokollet genom Ryan Dzingel. Efter Dzingels mål tog det bara NIO sekunder innan Seattle Kraken kvitterade matchen genom Morgan Geekie. Geekie åkte in mot målet och sköt ett backhand skott över James Reimers benskydd.

Morgan Geekie var Seattles enda mål i matchen. I den andra perioden gav Scott Reedy San José ledningen. Jonah Gadjovich utökade ledningen till San José i slutet av den tredje perioden. Både Scott Reedys och Jonah Gadjovichs mål var deras första NHL mål.

Seattle nästa match spelas natten till Torsdag mot Nashville Predators.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-28 07:17:00