2022-03-29 04:30

Los Angeles - Seattle
1 - 6

Kraken svenskarna körde över LA Kings
Seattle Krakens målvakt Chris Driedger stod för en bra match med många bra räddningar och 36 av 37 räddade skott.

Seattle Kraken hade inatt deras andra raka möte mot LA Kings och vann nattens möte med 6-1. Alla tre svenskar gjorde mål i nattens match.

Efter söndagens 4-2 förlust mot LA Kings var det inatt Seattle som tog över matchen och vann 6-1.

Alex Wennberg öppnade matchens målprotokoll efter bara 14 sekunders spel. Han fick tag på en rebound från Ryan Donato och kunde göra mål Cal Petersen. Fem minuter in i matchen fick LA Kings ett powerplay och kunde kvittera matchen genom Arthur Kaliyev. Några minuter senare tog Seattle Kraken tillbaka ledningen genom Adam Larsson när han gjorde mål från över tekningscirkeln.

I den andra perioden var det bara Victor Rask som gjorde mål. Svensken gjorde sitt första Kraken mål i sin första match med hans nya lag. Rask fick tag på pucken, väntade lite och sedan fick han in den i målet.

I den tredje perioden gjorde Seattle spelare mål, Jordan Eberle, Jared McCann och Daniel Sprong. Jordan Eberle gjorde sitt mål på ett friläge. Jared McCann gjorde mål på ett 2 on 1 och Daniel Sprong gjorde sitt tredje Kraken mål på tre matcher.

Seattles nästa match spelas hemma mot Vegas Golden Knights natten till torsdag.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-03-29 07:31:09