2022-02-22 04:00

Vancouver - Seattle
5 - 2

Kraken utökade förlustsviten till fyra matcher
Mark Giordano (5) försöker få bort pucken från Jason Dickinson (18) i den tredje perioden mot Vancouver. Vancouver Canucks vann matchen 5-2.

Seattle Kraken avslutade roadtrippen i Vancouver där de utökade förlustsviten med ännu en match.

Seattle Kraken har nu spelat tre matcher i Kanada och är nu påväg hem till USA. Nattens match bjöds på säsongsrekord för Chris Driedger när han gjorde 41 räddningar, dock räckte inte det till en vinst.

Matchens första mål kom efter bara elva sekunder genom Vancouvers Tyler Motte. Det tog bara tre minuter för Seattle att kvittera matchen. Kvitteringen kom genom Jared McCann som gjorde sitt 21a mål för säsongen. Han gjorde målet i hans 400e NHL match mot laget som draftade honom. I mitten av perioden tog Seattle ledningen genom Mark Giordano när han gjorde ett shorthanded mål.

Efter Giordanos mål svarade Vancouver med fyra mål, två i den andra perioden och två i den tredje. Målskyttarna var Travis Hamonic, Vasily Podkolzin, Bo Horvart och Tanner Pearsson.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-22 07:29:00