4 - 2

Los Angeles bröt Seattle Krakens vinstsvit
Anze Kopitar gjorde 2-0 för LA Kings i matchen som slutade 4-2.

Seattle Kraken bröt sin vinstsvit efter en 4-2 förlust mot Los Angeles Kings.

Seattle Kraken är i Los Angeles för att möta Kings två matcher i rad. Inatt spelades den första matchen och hemmalaget drog det längsta strået.

Los Angeles var det enda laget som gjorde mål i den första perioden. Målet kom från Gabriel Vilardi, hans andra för säsongen.

I den andra perioden utökade LA Kings ledningen genom Anze Kopitar. Dock tog det bara två minuter för Seattle att reducera till 2-1. I måndags tredjade Seattle för Daniel Sprong och efter två matcher i Seattle tröjan har han nu gjort två mål. Inatt gjorde han sitt andra i Kraken tröjan och tionde för säsongen. Carson Soucy fick ut pucken från bakom Seattle målet och vid tekningscirkeln fick Sprong pucken och kunde få upp den till LA målet och göra mål på Cal Petersen. I slutet av den andra perioden utökade LA ledningen genom Jordan Spence som sitt första NHL mål.

I den tredje perioden var LA först med att göra mål. De gjorde ett powerplaymål i början av perioden för att utöka ledningen till 4-1. Med fyra sekunder kvar av matchen gjorde Morgan Geekie 4-2 målet för Seattle. Målet var ett rebound mål som kom från Will Borgen och Kole Lind.

Seattles målvakt Philipp Grubauer räddade 23 av 37 skott på mål under nattens match.

Seattles nästa match mot LA Kings spelas natten till tisdag.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-03-27 08:31:42