2022-02-23 04:00

Seattle - NY Islanders
2 - 5

Philipp Grubauers storspel räckte inte för Seattle
Vince Dunn (29) och Jamie Oleksiak (24) försöker få pucken från New York Islander i den första perioden.

Seattle Kraken har nu fem raka förluster efter nattes 2-5 förlust mot New York Islanders. Målvakten Philipp Grubauer räddade 31 skott men det räckte inte till vinst.

Efter en kort roadtrip i Kanada är Seattle nu tillbaka på hemmaplan. Första mötet tillbaka var mot New York Islanders som var i Seattle för första gången.

New York Islanders började matchen med fyra raka mål. Två mål i den första perioden och två i den andra. Målskyttarna var Brock Nelson, Zach Parise, Kyle Palmieri och Casey Cizikas.

Seattle gjorde sitt första mål i mitten av den andra perioden genom Yanni Gourde. Calle Järnkrok tekade och Gourde fick tag på pucken och kunde skjuta in den i målet. I början av den tredje perioden gjorde Riley Sheahan 4-2 när pucken studsade på sargen och Islanders målvakt, Ilay Sorokin, inte viste vart den var.

Islanders Zach Parise gjorde sedan mål i tom målbur och matchens slutade 5-2.

Seattle nästa match är natten till fredag mot Boston Bruins.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-23 07:35:00