2021-10-20 01:00

New Jersey - Seattle
4 - 2

Seattle avslutade roadtrippen tungt

Seattles roadtrip är nu över. De förlorade sista matchen av roadtrippen med 2-4.

Seattle Krakens första roadtrip är nu över och det är dags att blicka fram mot första hemmamatchen. Roadtripens sista match spelades i New Jersey, mot New Jersey Devils. Efter Seattle match igår, där de förlorade 1-6 mot Philadelphia Flyers, ville de komma tillbaka. Det gjorde dem halvt. Inatt förlorade dem mot Devils 2-4.

Fem saker att ta med sig från matchen

1. Yanni Gourde debut
Yanni Gourde spelade inatt sin första match i Kraken tröjan. Debuten fick dröja lite på grund av en skada. Han fick en assist i natten match och spelade hela 22:25 minuter.

2. Joey Daccord - första Kraken matchen
Efter en jobbig match för målvakterna igår fick Joey Daccord prova på att stå i målet. Det var hans första NHL match med Seattle och han räddade 29 av 32 skott mot sig.

3. Riley Sheahans första mål
Riley Sheahan gjorde inatt sitt första mål i Kraken tröjan. Hans mål kom på ett powerplay och spräckte Seattle nolla i matchen.

4. Wennberg mål men blir bortdömt
Alexander Wennberg var nära på att förminska ledningen för Devils när han gjorde 2-3 målet. Dock blev målet bortdömt på grund av att det var offside.

5. McCaan mål med fem kvar, de körde in i det sista
Med fem minuter kvar av matchen gjorde Seattle sitt sista mål i matchen, genom Jared McCann. Det som Seattle var bra på i nattens match var att de körde in i det sista och hade energi kvar hela matchen.

Första roadtripen är nu över och Seattle Kraken har nu spelat 1-3-1. Nästa match är hemmapremiären som spelas mot Vancouver Canucks, natten till söndag.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-10-20 08:15:52