2021-11-22 03:00

Seattle - Washington
5 - 2

Seattle bröt förlustsviten

Efter sex raka förluster är nu förlustsviten över. Seattle vann i natt över Washington Capitals 5-2.

Seattle Kraken bröt förlustsviten när de vann över Washington Capitals. Både Adam Larsson och Calle Järnkrok gjorde sina första mål i Seattle. Även Philipp Grubauer storspelade när han stoppade 27 av 29 skott.

Tre saker att ta med från matchen:

1. Adam Larssons första mål
Calle Järnkrok passade pucken till Yanni Gourde som passade över pucken till Adam Larsson som kunde skjuta in pucken i målet.

2. Calle Järnkroks första mål
Sju minuter efter Calle Järnkroks första assist kom Jaden Schwartz och Calle Järnkrok  in i zonen där Järnkrok kom framför målet och kunde skjuta in pucken i målet.

3. Jaden Schwartz 1+3
Jaden Schwartz gjorde fyra poäng under kvällens match. Han gjorde ett mål i den andra perioden där Carson Soucy och Colin Blackwell assisterade målet. Men Jaden Schwartz assisterade även Jared McCann, Calle Järnkrok och Yanni Gourdes mål.

Även Jared McCaan och Yanni Gourde var målskyttar i nattens match.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-11-22 06:38:00