2022-02-25 04:00

Seattle - Boston
2 - 3

Seattle Kraken föll i förlängningen
Philipp Grubauer stod för 36 räddningar i nattens match och blev utsedd till matchens andra stjärna.

Seattle Kraken tog sitt första poäng i över fem matcher - men förlorade i förlängningen över Boston Bruins.

Boston Bruins var på besök i Climate Pledge Arena i Seattle. Seattle Kraken hade fem raka förluster i bagaget och hoppades på en vinst, men Boston drog i det längre strået och vann i förlängningen.

Mark Giordano gjorde matchens första mål. Det var ett short handed mål som kom efter 3:29. Riley Sheahan fick upp pucken i den offensiva zonen och Mark Giordano kunde då skjuta den på mål. I slutet av den första perioden kvitterade Boston genom Jake DeBrusk

Boston Bruins tog ledningen i den andra perioden genom David Pastrnak men Seattle kunde kvittera senare i perioden. Seattles kvitteringsmål kom genom Jordan Eberle som gjorde sitt 15e mål för säsongen. Seattle kom in i zonen i 3-mot-1 läge och Eberle väntade länge innan han sköt in pucken bakom Linus Ullmark.

I förlängningen tog det bara 33 sekunder för Jake DeBrusk att vinna matchen åt Boston Bruins.

Seattles nästa match är natten till måndag mot San Jose Sharks.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-25 07:20:00