2021-10-19 01:00

Philadelphia - Seattle
6 - 1

Seattle Kraken överkörda

Under måndagsmatchen var Seattle i Philadelphia. De blev överkörda av hemmalaget när de förlorade 1-6.

Seattle Kraken var under måndagsnatten i Philadelphia och mötte Flyers. Matchen slutade med att Philadelphia körde över Seattle. Det var också huvudträren, Dave Hakstols, återkomst till sitt gamla lag, Flyers. Kole Lind hade även sin Kraken debut inatt.

Tre saker att ta med från matchen:

1. Grubauer jobbig kväll
Philipp Grubauer hade en jobbig match. Han släppte in fem mot på 20 skott innan han blev utbytt.

2. Driedger första kraken match
Chris Driedger fick hoppa in i mitten av matchen. Det var hans första NHL match med Seattle Kraken. Under en och en halv period spelad fick han sju skott mot sig och släppte in ett mål.

3. Soucy första mål
Carson Soucy gjorde Seattles ända mål och även sitt första i Kraken tröjan. Målet kom i mitten av den tredje perioden.

Det får gå snabbt för Seattle att ställa om efter nattens match, de spelar nämligen redan i natt. Nattens match kommer att spelas i New Jersey

Manda ZanierTwitter: mandazanier2021-10-19 08:04:57