Seattle Kraken vann efter fyra mål i den tredje perioden
Adam Larsson firar det nya rekordet med Marcus Johannson, Jared McCann och Vince Dunn.

Seattle Kraken vann efter fyra mål i den tredje perioden

Seattle Kraken vann över Detroit Red Wings när de kom tillbaka från underläge och gjorde fyra mål i slutperioden.

Seattle Kraken är tillbaka på hemmaplan och mötte inatt Detroit Red Wings. Gästerna tog ledningen i den andra perioden men Seattle kom tillbaka och vann matchen i den tredje. 

Red Wings spelaren Joe Veleno var den första spelaren i matchen som gjorde mål. Hans mål kom i mitten av den andra perioden. Tre minuter senare utökade Detroit ledningen genom Taro Hirose som gjorde sitt första mål för säsongen. Svensken Lucas Raymond assisterade på målet. 

I den tredje perioden kom sedan Seattle tillbaka och första målet gjordes av svensken Adam Larsson. Vince Dunn passade pucken till Larsson som fick upp den till målet. Även Jared McCann fick en assist på målet. Adam Larssons mål var hans femte för säsongen vilket är ett nytt säsongsrekord för backen. 

Två minuter efter Larssons mål kvitterade Jaden Schwartz genom Vince Dunn och Alex Wennberg. Jaden Schwartz kom i ett en mot en läge och kunde få in pucken på hans backhand. Seattle tog ledningen genom Yanni Gourde. Haydn Fleury fick upp pucken i den offensiva zonen och passade sedan över den till Gourde. Med 19 sekunder kvar av matchen gjorde Yanni Gourde sitt andra mål för kvällen när han fick in pucken i den tomma målburen. 

Seattles nästa match spelas natten till onsdag, borta mot Arizona Coyotes. 

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-03-20 08:12:14
Author

Fler artiklar om Seattle