Dallas - Seattle
5 - 2

Seattle Krakens förlustsvit allt längre – sju raka matcher
Calle Järnkrok efter matchens powerplay mål.

Seattle Kraken förlorade ännu en match och har det allt svårare att vinna matcher. Efter nattens förlust har de nu sju raka förluster i bagaget.

Seattle Kraken har det fortfarande svårt att göra mål och vinna matcher i NHL. I natt förlorade de mot Dallas Stars. Nattens match slutade 5-2 till Dallas.

Det var första gången de två lagen möttes och även Jamie Oleksiaks återkomst till Dallas.

Första perioden:
Det tog bara 50 sekunder innan Dallas fick in första målet bakom Philipp Grubauer. Målet kom från Roope Hintz. Åtta minuter senare gjorde även Seattle deras första mål genom Calle Järnkrok. Det var ett powerplay mål som kom från Marcus Johansson och Jared McCann. Järnkroks mål var hans femte för säsongen. Två minuter senare tog Dallas ledningen igen genom Joe Pavelski och sedan gjorde Jason Robertson 3-1 målet för Dallas.

Andra perioden:
Fem minuter in i den andra perioden gjorde Seattle deras andra mål genom Jared McCann. Assister på målet var Jordan Eberle och Vince Dunn. Med två minuter kvar av matchen gjorde Joe Pavelski sitt andra må i matchen.

Tredje perioden:
Det var bara ett mål som gjordes i den tredje perioden och det var ett mål från Dallas spelaren Jani Hakanpaa. Målet var hans första mål för säsongen och fjärde mål i karriären.