San José - Seattle
1 - 3

Två poäng för Järnkrok i när Seattle bröt förlustsviten
Seattle firar efter vinsten mot San José

Seattle Kraken vann över San José Sharks i deras första match mot varandra. Calle Järnkrok gjorde två poäng, varav ett mål och en assist. Matchen slutade 3-1.

Seattle Kraken åkte för första gången till Kalifornien för en kort, två matchers, roadtrip. Roadtripen började i natt i San Joseé. Det var den första gången Seattle Kraken och San José Sharks möttes i NHL och det var även Alexander Trues återkomst till San José. Matchen slutade 3-1 till Seattle efter en spännande tredje period.

Tre saker från matchen:
1. Ryan Donato - rebound mål

Ryan Donato gjorde matchens första mål när han fick tag på Joonas Donskois rebound. Även Carson Soucy fick en assist på målet. Matchens första mål kom 6:23 in i den tredje perioden.

2. Brandon Tanev - nionde målet för säsongen
Morgan Geekie kom ner i zonen och gjorde en backhand passning till Brandon Tanev som var precis framför målet. Tanev kunde då bara skjuta in pucken bakom James Reimer. Även Calle Järnkrok fick en assist på målet. Tanevs mål gjordes med sex minuter kvar av den tredje perioden.

3. Calle Järnkrok - mål i tom målbur
Calle Järnkrok gjorde matchens sista mål när han utökade ledningen genom ett mål i den tomma målburen. Alexander Wennberg fick tag på pucken och kunde få ner den mot det tomma målet. Han passade sedan till Mason Appleton som kunde passa pucken till Järnkrok och sedan skjuta in den i målet. Järnkroks mål kom med sex sekunder kvar av matchen.

Målskytt i San José: Logan Couture

Seattles nästa match spelas i natt mot Anaheim Ducks.