2022-02-12 04:00

Anaheim - Seattle
3 - 4

Vinst efter Eberles sena mål
Calle Järnkrok (19), Mason Appleton (22), Vince Dunn (29) och Jeremy Lauzon (55) firar Vince Dunns mål i den första perioden.

Seattle Kraken bröt förlustsviten mot Anaheim Ducks när Jordan Eberle gjorde mål med 1:42 kvar av den tredje perioden.

Seattle Kraken åkte ner till Anaheim för att möta Anaheim Ducks. Lagen har mötts två gånger tidigare, där alla poängen har gått till Anaheim. Men inatt bröt Seattle den sviten när de vann 4-3.

Tidigare i veckan plockade Seattle Kraken upp Austin Czarnik från New York Islanders. Han hade inatt sin Kraken debut och gjorde en assist.

I Seattle gjorde Ryan Donato två mål och Vince Dunn och Jordan Eberle gjorde varsitt.
Ryan Donatos första mål kom från Austin Czarnik och Morgan Geekie och det andra kom från Yanni Gourde. Vince Dunn gjorde sitt mål i slutet av den första perioden och det kom från Yanni Gourde och Calle Järnkrok. Matchens sista mål gjordes av Jordan Eberle, vilket även blev det matchavgörande målet.

I Anaheim gjordes det tre svenskmål, två av Isac Lundeström och ett av Rikard Rakell.

Chris Driedger och John Gibson hade båda 27 skott mot sig.

Manda ZanierTwitter: mandazanier2022-02-12 07:31:22