Ferguson bekräftar intresse för Lucas

Ferguson bekräftar intresse för Lucas

Sir Alex Ferguson förnekade rapporterna om att man var överens med Sao Paulos ytter Lucas Moura, men bekräftade att han är intresserad av landslagsmannen från Brasilien.

Den 19-årige talangen, som just nu är aktuell som en del av det brasilianska landslaget som ska spela i OS i London, har tippats vara på vä till Old Trafford sedan flera veckor tillbaka. Sir Alex slog dock tillbaka mot de rapporter som publicerats om att något skulle vara klart och sa:

- Det är inte sant. Vi har ingen färdig affär gällande den spelaren. Vi har visat vårt intresse men tills allting är påskrivet kan vi inte säga att vi värvat honom.

Sir Alex bekräftade att klubben tittar på en mängd olika lösningar för att få in mer än en spelare till innan den nya säsongen drar igång på riktigt.

- Vi har två nya spelare i Kagawa och Powell och vi tror att båda två har otrolig potential. Just nu tittar vi på flera alternativ för att få fler spelare till klubben. Vi ligger inte på latsidan och tittar på utan att göra något, vi jobbar hårt på att få in andra spelare.

Källa: manutd.com

Gustaf Granqvistgustaf.granqvist@gmail.com@ggranqvist2012-07-23 13:03:00
Author

Fler artiklar om Manchester U