Ross Barkley stannar till 2016!

Ross Barkley stannar till 2016!

Evertons nästa superstjärna, Ross Barkley valde idag att förlänga sitt kontrakt med fyra och ett halvt år och blir därmed kvar i klubben till 2016. En otroligt viktig påskrift då storklubbarna stått på kö för att värva denna jättetalang då transferfönstret öppnar igen i januari.

De glada nyheterna fortsätter i Everton. Först gjorde vi klart med Landon Donovan på lån och nu väljer alltså Rossy att förlänga sitt kontrakt till 2016 vilket ordförande Bill Kenwright väljer att kommentera så här på klubbens hemsida:

- Vi är glada men inte alls förvånade att Ross valt att skriva på sitt första långtidskontrakt med klubben. Han har nyligen uttalat sin vilja att stanna och sin stora utveckling under David Moyes.

Ross Barkley har spelat sju matcher i ligan detta år varav fyra från start. Han avgjorde dessutom gårdagens match borta mot Crystal Palace i FA Youth cup med ett mål på övertid. Det blir väldigt intressant att följa hans fortsatta utveckling och denna påskrift kommer säkerligen göra att han får fler startchanser framöver. Nu väntar vi på att en forward av klass skriver på härnäst.

Mattias Örnkloo2011-12-16 13:30:00
Author

Fler artiklar om Everton