Agenten: Lampard slutar i Chelsea

Agenten: Lampard slutar i Chelsea

Loppet känns kört. Efter ett uttalande från Frank Lampards agent står det mer eller mindre klart att ett legend lämnar klubben till sommaren.

Spekulationer om Frank Lampards framtida klubbadress har varit många. Chelsea-ikonens kontrakt löper ut till sommaren och trots fansens vädjan om en förlängning ser det inte ut som att klubbledningen vill ha kvar Frank Lampard i Chelsea.

Även om hoppet inte är helt släckt så var det då inga positiva citat från Lampars agent som gick att läsa på SkySports.com under torsdagskvällen.

På frågan om Lazio, som nämnts som en framtida klubbadress, var intressant ska Steve Kutner, som Lampards agent heter, ha sagt att "Vi utesluter ingenting".

"Det viktigaste är spelarens välmående och det möjligheten att spela igen på samma nivå."

"För tillfället tänker bara Lampard på nuet. Och det är Chelsea"

"Angående framtiden. Det enda som står säkert är att han kommer att byta lag i slutet av säsongen."

"Frank vill spela i ett stort lag så han kan vara med och slåss om höga mål och om att vinna titlar"


Visst kan man hoppas att detta är ett spel för galleriet och att det möjligtvis kan vara förhandlingsteknik. Visst kan man fortsatt hoppas att styrelsen tar sitt förnuft till fånga och erbjuder vår Chelsea-legend det han vill ha. Än är det väl inte helt kört..? Eller?

Jo. I ärlighetens namn ser det ganska kört ut. Undertecknat tog dagens citat som den sista dödsstöten och börjar nu förlika sig med att Super Frank Lampards fantastiska Chelsea-karriär är på väg att ta slut.

Daniel Joannou2013-01-03 22:30:45
Author

Fler artiklar om Chelsea