Inför matchen-intervjun: "Vi är svårslagna"

Inför matchen-intervjun: "Vi är svårslagna"

liverpoolsweden.se kontaktade Wolvessupportern Truls Månsson inför kvällens drabbning.

Ni står i skrivande stund placerade på en trettondeplats. Hur skulle du betygsätta Wolves säsong hittills?

"Det är väl lite sämre än vad vi hade tänkt oss, men Wolves har varit väldigt skadedrabbat denna säsong och fortfarande har vi många nyckelspelare borta. Vi har dock kvar att möta många av de lite enklare lagen som Sheffield United, West Bromwich, Fulham, Burnley och Brighton, så vi kan nog klättra upp till en tionde plats ungefär."

Er bästa spelare hittills?

"Svårt det där, men anfallaren Pedro Neto är ju den mest spännande i alla fall. Han har i dagarna fyllt 21 år och varvar helt osannolika rusher med mindre lyckade insatser. Bäst har väl egentligen målvakten Rui Patricio varit, jag skulle inte vilja byta honom mot någon målvakt i Premier League."

När lagen möttes senast hade Raúl Jiménez precis råkat ut för den där otäcka huvudskadan. Hur har laget hanterat det tappet?

"Vi har inte lyckats ersätta honom överhuvudtaget och det är därför vi bara är på en 13:e plats. Lägg till att Diogo Jota och Matt Doherty såldes innan säsongen och vi har därmed tappat tre spelare som gjorde 75% av våra mål förra säsongen. Utan Jota och Jiménez så är vi ett helt annat lag, ingen star quality. Vi har därför spelat en ganska tråkig fotboll och gnetat till oss poäng. Men som sagt har vi ett relativt enkelt schema kvar så vi hoppas på att Willian José eller Fabio Silva äntligen kan börja göra några mål."

Höstmötet slutade med en 4-0-viktoria till Liverpool, vad minns du från den matchen och vad måste Wolves göra för att få med sig ett bättre resultat den här gången?

"Kommer inte ihåg den matchen överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Wolves är väl knappa favoriter imorgon med tanke på lagens form, men det blir jämnt. Jag är inte alls säker på att vi vinner,  Liverpool är säkert bättre än vad de visat de senaste matcherna. Men vi är svårslagna, vi har bara förlorat mot Manchester City på våra sju senaste matcher. Etta garderat med kryss!" 

***

Stort tack till Truls Månsson som ställde upp och svarade på våra frågor! 

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2021-03-15 11:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool