LFC Stories Podcast – berättelser om Liverpool FC

LFC Stories Podcast – berättelser om Liverpool FC

I samband med det nya årets början har LFC-redaktionen något oerhört spännande att informera om. Inom kort lanseras nämligen nysatsningen LFC Stories Podcast på liverpoolsweden.se och svenskafans.com. Värd för podden är Kristian Andersson, som tidigare bodde flera år i England och då följde Liverpool FC på plats.

LFC Stories Podcast är precis vad den heter – en podcast med berättelser om vårt älskade Liverpool FC – men även om staden Liverpool, dess invånare och mycket mer. Kort och gott är poddens koncept att erbjuda lyssnarna innehållsvarierande avsnitt om allt möjligt med koppling till Liverpool FC. Till exempel berättelser om historiska händelser, legendariska matcher, klubbprofiler från både då och nu, intervjuer med intressanta gäster eller samtal om hur man löser en fotbollsresa till Anfield – you name it! 

När LFC Stories Podcast snart är igång kommer vi publicera en nyhet när ett nytt avsnitt finns ute, men vi blir oerhört glada om ni också vill följa podden på sociala medier för att inte missa senaste nytt, tävlingar/utlottningar och annat kul. 

Twitter: @LFCStoriesPod 
Instagram: @LFCStoriesPodcast 
Facebook: @LFCStoriesPodcast 
Kristian Andersson på Twitter: @KAndersson86LFC 
LFC-redaktionen på Twitter: @liverpoolsweden 
 
Håll utkik på liverpoolsweden.se, svenskafans.com och i ovan nämnda sociala kanaler – vi hörs snart! 

YNWA 

LFC Stories Podcast2022-01-04 15:00:00

Fler artiklar om Liverpool