Två bud på Agger förkastade
Agger i en match mot Manchester City tidigare i år.

Två bud på Agger förkastade

Enligt Sky Sports och The Times har Liverpool redan avslagit två bud från Manchester City på Daniel Agger och ett tredje väntas nu på den eftertraktade mittbacken.

Enligt Sky Sports och The Times har Manchester City inkommit med två bud till Liverpool för att köpa Daniel Agger, men fått båda förkastade. Roberto Mancini har uttalat sig om att han har en ny mittback högst upp på shoppinglistan inför säsongen.

Buden ska vara på £13M respektive £16M och enligt Sky kommer City att lägga ett tredje bud. Tidigare i sommar visade Manchesterklubben intresse för en annan av Liverpools mittbackar, Martin Skrtel.

Aggers nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2014 och klubben har inte gjort någon hemlighet av man vill förlänga kontraktet med den bollsäkre mittbacken vars enda negativa aspekt så här långt har varit alla skadebekymmer som har hållit honom borta till och från.

Föga förvånande önskar Agger en löneökning och det är klart att om den nivå han kräver inte är i linje med Fenway Sports Groups lönepolicy samtidigt som Manchester City fortsätter att höja budet kan Brendan Rodgers kanske komma att omvärdera situationen.

Mattias Hernermattias.herner@liverpoolsweden.se@liverpoolsweden2012-07-31 11:18:00
Author

Fler artiklar om Liverpool