Spelarbetyg efter Liverpool - Crystal Palace 1–1

En händelserik match mot Crystal Palace slutade med ännu en missräkning för Liverpool. Här kommer betygen efter kvällens kryss:

Alisson Becker 6
Kan inte göra någonting på 1–0-målet. Står sedan för en mycket viktig räddning när Zaha kommer igenom igen några minuter senare.

Trent Alexander Arnold 7
Hade ett väldigt bra samarbete med Elliott och Salah under den första halvleken. Slog även ett par fina inlägg som var på väg mot Nunez. Fick en mer central roll i den andra halvleken och var delaktigt i mycket.

Nat Phillips 5 ut 63´
Nej det här var tyvärr inte Phillips kväll. Slarvar med offsidelinjen vid 1–0 och var illa ute ett par gånger till. Rätt att plocka av honom. Märktes att Konate/Matips fötter saknades i uppspelsfasen.

Virgil van Dijk 6
Tycker han kan komma över bättre vid 1–0 men stor överlag för en klart godkänd insats. Slår ett par riktigt fina passningar under den inledande halvtimmen.

Andrew Robertson 6 ut 63´
Stabil defensivt men samarbetet med Diaz har inte riktigt klickat ännu. Vågar inte riktigt överlappa som han gjorde med Mane, något som tydligt hämmar hans offensiv.

Fabinho 6
Får inte förlora duellen mot Eze före 1–0. Har inte riktigt hittat formen i år men är klart bättre i den andra halvleken.

James Milner 6 ut 63´
Jobbar och sliter precis på en sådan nivå som man kan förvänta sig. Får tyvärr inte ut så mycket mer. Står för “assisten” till Diaz mål.

Harvey Elliott 7 ut 79´
Förtjänar fortsatt förtroende efter denna insats. Självklart blir det lite fel ibland, men det måste det få bli också. Samarbetet med Trent och Salah fungerar fint. Förtjänade ett mål efter sin fina dribblingsräd i den första halvleken.

Luis Diaz 7
Tycker han börjar lite slarvigt men spelar upp sig i den andra halvleken. Räddade poäng med sitt drömmål, något som självklart höjer betyget.

Darwin Nunez 2 utv 57
Här finns det tyvärr inte mycket att säga. Börjar piggt och bör göra minst ett mål under den första halvleken. Utvisningen går inte ursäkta Vi få hoppas han kan studsa tillbaka.

Mohamed Salah 7
Är pigg genom hela matchen och som sagt tidigare, samarbetet runt hans kant fungerade mycket bra. Släpper bollen lite för snabbt ibland kanske. Grämer sig nog över att gå mållös i kväll.

Jordan Henderson 7 in 63´
Kommer in och drar upp passningstempot, något som hjälpte Liverpool att forcera trots att man var en man mindre på plan.

Joe Gomez 7 in 63´
De bästa minuterna jag sett Gomez göra på mycket länge. Hade bra koll på Zaha och står för ett mycket bra inhopp.