Tottenham Hotspur Stadium, 2024-10-19 13:30

Tottenham - West Ham

Son tillbaka mot West Ham
En kapten är tillbaka.

Son tillbaka mot West Ham

Tottenham har haft stora problem med derbymatcher under Ange Postecoglou. Nu kommer West Ham på besök, och det är ett Spurs som verkligen behöver visa att man kan spela denna typ av matcher. Spurs har inte råd att tappa mer mot toppen.

Tottenham vill så mycket. Ibland ser det bra ut, men en liten motgång kan få stora konsekvenser. Det har vi sett under matcher, då Spurs flera gånger den här säsongen helt tappat spelet efter att motståndarna gjort mål. Men det ger också en känsla av att den andra halvleken mot Brighton kan få Spurs att tappa allt man byggt under segermatcherna som tidigare radades upp. 


Son är redo för spel
Heung-min Son var borta innan uppehållet för landslagsspel. Mot West Ham ska han vara tillbaka, vilket lär betyda att Timo Werner hamnar utanför startelvan. Spurs såg väldigt bra ut under den första halvleken mot Brighton, men tappade allt efter paus och trots lång tid att sedan rädda något från matchen lyckades man inte hitta på något vettigt.

Det är annars ett Tottenham som visade fin form innan uppehållet. Efter en svag inledning på säsongen kom man igång, men avståndet upp till topplagen är stort. Richarlison har tränat i veckan och väntas ta plats på bänken.


Spurs har svårt i derbymatcher
West Ham ligger två poäng efter Spurs och kan således passera Spurs om det blir bortavinst. Tottenham har mot slutet haft svårt i derbymatcher, och det är nåt som Ange Postecoglou behöver förändra snarast. En hemmamatch mot West Ham ska betyda tre poäng. Tyvärr har West Ham sett hetare ut när lagen ställts mot varandra under Postecoglou, och om det blir så igen blir det genast fördel West Ham.


Möjlig startelva Spurs:
Vicario
Porro Romero van de Ven Udogie
Bentancur
Kulusevski Maddison
Johnson Solanke Son

Bror Hemmingbrorhemming@gmail.com2024-10-18 17:23:00
Author

Fler artiklar om Tottenham