Måndag Morgon - Fotmassage är nyckeln

Måndag Morgon - Fotmassage är nyckeln

Det är ett år sedan Kroon gifte sig och han har svaret på vad som gör att äktenskapet blomstrar i Coronans tid.

För ett år sedan idag vid den här tiden vaknade jag med en nästan övermäktig förväntan och en hel jäkla fjärilsfarm i magen. Nu letar ni i minnet efter vilken dramatisk Europamatch MFF hade där, men det var faktiskt inte på grund av Di Blåe jag var uppjagad, utan på grund av att jag skulle gifta mig!
 
Precis som idag sken morgonsolen från en molnfri himmel och jag måste nog säga att den bilden också karaktäriserar mitt första år som gift. Det har såklart jag själv viss del i, men jag vill främst hylla min hustru som med sin magnifika personlighet gör vårt gemensamma liv fantastiskt.
 
En viktig del är såklart att hon, liksom jag hennes, bejakar mina intressen och i mitt fall handlar ju väldigt mycket om Malmö FF. Något hon fick en fingervisning om även under bröllopsfesten där briljante redaktörn Magnus Johansson hade ordnat fram tre underbara videogratulationer från AC, Lewicki och Rieks.
 
För egen del har jag valt att använda MFF som ett förenande kitt i äktenskapet genom att erbjuda hustrun fotmassage varenda gång jag ser MFF hemma i tv-soffan, vilket har gjort att min käraste numera ser fram emot matcherna nästan lika mycket som jag.
 
Jag hörde att många äktenskap lever farligt nu under coronapandemin, men för oss, med MFF:s täta spelschema och det faktum att matcherna måstes ses på tv, innebär det att min hustru har världens mest välmasserade fötter och att kärleken blomstrar.
 
Det är ju måndag så vi firar bomullsbröllop ganska modest med lite champagne och tapas i kväll, men om än det dröjer tills vi kan fira guldbröllop är jag rätt förvissad om att vi får fira SM-guld redan i år.
Det är ju nästan lika bra som att gifta sig med sin drömtjej. Men ja, bara nästan.

Pontus Kroon2020-08-31 07:57:20
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?