Framgångsrik comeback för Zibanejad
Mika Zibanejad gjorde comeback efter skada på ett framgångsrikt sätt.

Framgångsrik comeback för Zibanejad

Rangers svenska centerstjärna Mika Zibanejad har varit skadad, men fick under natten mot Torsdag (svensk tid) göra comeback.

Mika Zibanejad inledde de första omgångarna av säsongen väldigt framgångsrikt. Ett bra spel, i kombination med att poängen bara öste in, gjorde att han ansågs som en av de hetaste spelarna i hela ligan. Sedan hade han oturen att bli skadad. Det var en överkroppsskada som höll honom borta från spel i 1 månad. 

Under natten mot torsdag (svensk tid), fick Mika äntligen göra comeback och han gjorde det med bravur. I matchens inledning gjorde han mål direkt. Bra start alltså! Han genomförde sedan matchen på ett föredömligt sätt. Kedjan med Kreider – Zibanejad – Buchnevich skapade många heta chanser under matchens gång, vilket var en av de stora anledningarna till Rangers 3-2 seger mot Carolina

Med tanke på att Zibanejad fick inleda säsongen så positivt, var det bra att han fick komma in och producera igen direkt efter skadan. Detta ger honom självförtroende och bidrar till att han kan fortsätta säsongen i samma stil.

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952019-11-28 18:51:01
Author

Fler artiklar om NY Rangers