CSS Medlemsinfo - andra utskicket klart

CSS Medlemsinfo - andra utskicket klart

Här följer senaste information från CSS-Ledningen kring utskicka av välkomstbrev, medlemskort och medlemsgåva.

Chelsea Supporters Sweden har haft medlemsregistrering öppen sedan tidig sommar och som förklarats tidigare gjordes en avstämning kring medlemskapen i månadsskiftet juli/augusti. Alla som hade slutit sitt medlemskap innan den sista juli sammanställdes och skickades in till tryckeri för produktion av medlemskort med namn och medlemsnummer. 

Därefter sammanställdes andra omgångens medlemsansökningar i månadsskiftet augusti/september. Det utskicket blev dock försenat på grund av att de medlemskorten vi fick till denna grupp höll inte rätt kvalitet och reklamerades till tryckeriet. Mer info om detta har tidigare kablats ut men kan läsas på nytt här. Efter några turer fram och tillbaka färdigställdes även denna grupp och dessa kort, med välkomstbrev och gåva gick iväg i förra veckan. Om du vet med dig att du slöt medlemskap innan den sista augusti och inte fått ditt välkomstbrev senast i slutet på denna vecka så maila oss på medlem@chelseasweden.com.

Vi sammanställer alltså medlemskapen på utsatta datum för att kunna skicka in uppgifterna till tryckeriet, då det helt enkelt hade kostat för mycket att skicka in medlemskapen en och en. Det är alltså unika medlemskort vi trycker upp i år och således står ditt namn och medlemsnummer på ditt kort. Därav denna process. 

Nya sammanställningar sker:
- 31:e oktober 
- 31:e december.

Bli medlem!
Har du ännu inte slutit medlemskap i Sveriges enda officiella supporterklubb för Chelsea FC så är det ännu inte för sent. Vi har registreringen öppen till årsskiftet och här har du info kring medlemskap och om hur du enkelt och smidigt blir medlem!

CSS-LEDNINGEN2019-10-28 20:31:00
Author

Fler artiklar om Chelsea