Naismith klar för Everton!
Steven Naismith har skrivit på för Everton!

Naismith klar för Everton!

Så var det bekräftat. Anfallaren Steven Naismith, 25, har skrivit på för Everton efter att ha lämnat Glasgow Rangers på fri transfer. Han återförenas därmed med tidigare anfallskollegan Nikica Jelavic och förhoppningsvis fungerar de ligger bra tillsammans i Evertons tröja som de gjorde i Rangers. Kontraktet sträcker sig över fyra år.

När och OM Everton värvar under sommaren brukar det vara i sista minuten just innan transferfönstret stänger. Denna värvning av anfallsspelaren Naismith kommer därmed som en mycket positiv nyhet för alla fans då han desutom är en spelare av hög klass.

-Vi är mycket glada att Steven valt att skriva på för oss. Han är ett perfekt tillskott i vår trupp och nu ser vi fram emot att han ska vara helt återhämtad och redo för spel när säsongen drar igång, säger David Moyes till klubbens hemsida och fortsätter:

-Steven kan spela på flera positioner och har en flexabilitet som vi gillar att våra spelare besitter, berömmer Moyes.

Steven Naismith har spelat i Glasgow Rangers sedan 2007 och hann med 28 mål på 98 matcher i klubben. När sedan laget hamnade i ekonomisk kris valde han att bryta sitt kontrakt för att söka lyckan på annat håll. Att det blev Everton för denne talangfulle spelare beror säkerligen till stor del på att han tidigare spelat med Nikica Jelavic och David Weir som båda huserar på Goodison Park idag. Kontraktet är skrivet på fyra år efter att Naismith klarat en mycket grundlig läkarundersökning.

-Det är en ära att få komma till en klubb med Evertons historia och att få chansen att få spela med så talangfulla spelare i världens bästa liga framför så passionerade fans, säger Naismith själv efter kontraktet var påskrivet.




Mattias Örnkloo2012-07-04 10:38:44
Author

Fler artiklar om Everton

Bland finstämda pianon, Newcastle-spelare och en världsberömd materialförvaltare