Nyheter från redaktionen inför säsongen

Nyheter från redaktionen inför säsongen

I samband med säsongsstarten presenterar vi på Unitedredaktionen lite nyheter inför säsongen. Nya medier och nya kanaler men fortsatt med samma avsikt – att diskutera och debattera Manchester United med alla er. Här kan ni se vad ni kan förvänta er under den kommande säsongen.

Matchrapportering
Vi delar våra perspektiv på vad vi har att se fram emot i införrapporten. Spelarbetyg med motiveringar kommer strax efter matchslut och nytt för i år är att vi släpper ett nytt format på matchrapporten morgonen efter matchen. Vi hoppas ni ska uppskatta våra format och vilja diskutera matcherna med oss i våra olika kanaler.

Twitter
Sedan tidigare har vi mycket aktivitet på vårt Twitter-konto. Omröstningar, aktuella diskussioner och livekommentarer från alla våra matcher blandas med en hel del åsikter som vi gärna diskuterar med alla er.
Ni hittar oss på @MUFCSvenskaFans

Instagram
Nu finns även Unitedredaktionen på instagram. Där kommer du hitta härliga United bilder
från arkiven och få dagligt innehåll med Unitedanknytning.
Ni följer oss på @MUFCSvenskaFans

UnitedPodden
I september lanseras vår nya podcast som kommer att komma ut varannan vecka och diskutera allt mellan himmel och jord med Unitedkoppling. För er som hängde med på ett par avsnitt av UnitedVodden i hösts kommer det bli en del att känna igen från vissa segment, men också helt nya delar är att vänta.
Mer information om vart ni hittar podden och när första avsnittet släpps. Kommer inom kort.

Gör er röst hörd!
Vi vill höra från er. Vi på Unitedredaktionen är en del av fansen, för fansen och vill alla diskutera vår favoritklubb med er. Förutom sociala medier, som nämnts ovan, har vi också öppna kommentarsfält på samtliga våra artiklar så att vi kan fortsätta diskussionen med er där. Håll god ton, men vädra era åsikter så ser vi fram emot att diskutera flitigt med er under säsongen.

Tack för ert fortsatta engagemang. Vi ser fram emot en spännande Unitedsäsong tillsammans med er alla!

GGMU

Gustav Kulle2021-08-11 11:01:41
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham