BOMBEN: Daniel Majstorovic klar för AIK

BOMBEN: Daniel Majstorovic klar för AIK

AIK är överens med mittbacken Daniel Majstorovic om ett kontrakt över säsongen 2014.. Den skadade mittbacken är spelklar från sommaren och så snart hans korsbandsskada läkt.

AIK Fotboll överraskar med att värva landslagets mittback Daniel Majstorovic idag. Kontraktet gäller till 2014.
- Det är med stor glädje och stolthet som jag sätter på mig AIK-tröjan. Det känns otroligt inspirerande och förmånligt att få vara en del av det spännande projekt AIK står inför. Jag har stora förhoppningar inför framtiden tillsammans med klubben och ser fram emot de kommande två och ett halvt åren. Nu är det full fart som gäller, säger Daniel Majstorovic till aikfotboll.se

35-årige Daniel Majstorovic har tidigare spelat i  IF Brommapojkarna, SC Fortuna Köln,  Västerås SK,  Malmö FF, FC Twente , FC Basel, AEK Athen och nu senast Celtic. Han har dessutom gjort 48 A-landskamper och var given mittback i det landslag som kvalificerade sig till EM. I slutet av februari ådrog han sig en korsbandsskada under landslagsamlingen mot Kroatien borta. En skada som gör att han missar sommarens Fotbolls-EM och troligen inte är spelklar förrän tidigast i september. 
- Daniels personlighet och fotbollsegenskaper tillför AIK dynamik och kompetens. Det tillsammans med hans unika erfarenhet från såväl internationellt spel både i landslag och klubblag utvecklar både laget och klubben på såväl kort som lång sikt, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson.

Med tanke på att AIK redan i dag har tre duktiga mittbackar i truppen, så lär minst en av dem lämna för uppdrag utomlands i sommar.

Anders Nettelbladt2012-05-15 13:45:15
Author

Fler artiklar om AIK

Hoppet om Europa lever trots derbybaksmällan
Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen