2015-09-08 20:45

Slovenien - Estland

Inför Paraguay-Nya Zeeland: Har fortfarande chansen!
Det finns fortfarande en minimal chans att de går vidare.

Inför Paraguay-Nya Zeeland: Har fortfarande chansen!

Man har otroligt nog fortfarande chansen att ta sig vidare från gruppen vilket är en bragd i sig själv för All Whites.

Då var det dags för sista gruppspelsmatchen mot Paraguay som går vidare från gruppen om de får minst oavgjort mot Nya Zeeland. Nya Zeeland har lyckats ta en poäng mot både Slovakien och Italien medan Paraguay har tagit en seger mot Slovakien och en oavgjord mot Italien. Nya Zeeland har mot alla odds fortfarande chansen att gå vidare även om det är typ 1 % chans. Så All Whites kommer kämpa hårt matchen i genom och hur den än går kommer Nya Zeeland vara stolta över dem.

Ricki Herbert har som väntat tagit ut samma uppställning som i de andra två matcherna. Det har varit snack att Glen Moss skulle kanske ta tillbaka sin plats nu nära hans avstängning är över men Herbert väljer att ge Paston fortsatt förtroende. Annars så är det inga avstängningar och skador i truppen inför den här matchen.

Paraguay har imponerat precis som alla andra sydamerikanska lag har gjort i VM och de förväntas ta och vinna gruppen. Om Paraguay spelar som de gjorde mot Slovakien så borde de vinna nu mot All Whites och detta är tänkt med hjälp av spelare så som Santa Cruz, Barrios och Vera.

Med största chans åker Nya Zeeland ut från VM idag men efter vad de har lyckats med så kommer de bli hyllade ändå.

Jag tror Paraguay är för bra och vinner med 2-0.

Rasmus Kronblad2010-06-24 11:27:00
Author

Fler artiklar om Nya Zeeland