Dags för alpmatch mot Serbien
Trots att han blev utburen förra gången så är han redo att göra ett nytt försök.

Dags för alpmatch mot Serbien

I Nya Zeelands andra match så står duktiga Serbien för mötet i en match som spelas i Österrike. Så nu är det upp till bevis om man hör hemma i VM eller inte.

All Whites gjorde en bra match mot Australien trots att man förlorade och man hoppas kunna göra bra ifrån sig mot Serbien vilket är viktigt eftersom man har två europeiska lag i gruppen så är det viktigt med att man gör en jämn match.

Winston Reid som gjorde debut i förra matchen mot Australien ska få chansen i den här matchen att spela från start och göra sin andra landskamp. Reid spelar till vardags i FC Midtjylland där trots att han bara är 21 år så har han hunnit spela över 100 matcher för dem. Även Ipswich Tommy Smith får chansen att testa sin kunskaper mot Serbien då man har beslutat sig för att vila Vicelich och Sigmund.

Chris Killen kommer inte delta i denna match då han har åkt till England för att gifta sig in istället För honom kommer den unge Chris Wood göra som till vardags håller hus i West Brom. Tim Brown är borta fram tills VM börjar efter att han skadat sig på en tuff tackling av Vince Grella så in istället för honom kommer Jeremy Christie göra. McGlinchey skulle egentligen hoppat in men eftersom han dras av en lätt sträckning så kommer han att vilas.

Serbien har samma grupp som Australien, Ghana och Tyskland vilket i mina ögon är dödens grupp så Serbien behöver vara väl förbereda inför VM. Så då är det upp till spelare som Zigic, Stankovic och Vidic att göra jobbet som krävs för att Serbien ska slå Nya Zeeland innan man VM.

Matchen börjar kl 17.15 och kan ses på stream på nätet. (unibet och Bet365) Hoppas att All Whites kan kriga sig till 1-1 där Chris Wood gör målet. 

  

Rasmus Kronblad2010-05-29 11:07:00
Author

Fler artiklar om Nya Zeeland