Inför Slovenien-Nya Zeeland: All Whites tredje match
Kan Nya Zeeland upprepa sin seger mot Slovenien?

Inför Slovenien-Nya Zeeland: All Whites tredje match

Efter segern mot Serbien förra veckan så är den här matchen super viktig eftersom man måste fortsätta spela så bra som man gjort tidigare.

Självförtroendet är på topp i Nya Zeeland efter den överraskande segern mot Serbien i Österrike förra veckan med 1-0 efter Shane Smeltz visat upp vilken kylig anfallare han är. Denna gången står Slovenien på andra sidan och hoppas kunna ta bort All Whites självförtroende.

Ricki Herbert har sagt att han kommer låta Chris Killen vila den här matchen eftersom han har lite känningar i låret så istället för honom så får den unge Chris Wood chansen igen att visa upp sig. Jeremy Christie får chansen igen eftersom Tim Brown väntas inte vara tillbaka för än första matchen mot Slovakien. Winston Reid och Tommy Smith får chansen igen i backlinjen för att möjligtvis sno en plats från Sigmund eller Vicelich.

Slovenien är precis som Nya Zeeland ett lag med inte så många kända spelare vilket kan jobba i fördel i VM eftersom Landslag som inte är så kända är lätt underskattade. För mig så känns det som att Nya Zeelands tuffa uppgift är att göra mål på duktiga Samir Handanovic som till vardags håller hus i Udinese men man får inte glömma bort Dedic och Novakovic där framme heller för de är tänkta att skapa oro för backlinjen i Nya Zeeland.

20.45 spelas matchen idag i Maribor och du kan se den på Bet365 eller Unibet. Tror att matchen slutar 2-2 efter mål av Smeltz och Fallon.

Startspelarna:
1-Mark PASTON (GK), 3-Tony LOCHHEAD, 4-Winston REID, 6-Ryan NELSEN (captain), 7 Simon ELLIOTT, 9-Shane SMELTZ, 11-Leo BERTOS, 14-Rory FALLON, 19-Tommy SMITH, 20-Chris WOOD, 21-Jeremy CHRISTIE. 

Rasmus Kronblad2010-06-04 12:22:40
Author

Fler artiklar om Nya Zeeland